12 Sep 2011

kisah kami bertiga

assalamualaikum dan selamat petang :)


 hai hai hai.. entry kedua tuk hari ni.. awat laaa ajun rajin sangat aih.. haha.. mungkin belum sibuk dengan assigment.. bosan dan rasa kosong je..sebelum kepala mencari bantal, baik ajun menaip dan meluahkan ape yang ajun rasa..


okay, pagi td xpergi kelas sebab pening kan.. tapi kelas pukul 3.30 td ajun, syaza and kecik memulakan perjalanan sem baru ini dengan semangat baru.. bukti, pkul 2.45 kami bertiga dah sampai kelas..cemerlang kan kami.. masuk kelas, berborak2 sampai lah pukul 3.15.. masing2 kelam kabut mencari kad matrik untuk di punch sbgi bukti kami hadir.. tiba2!!


paji    : eh! beg duit kita xda.. :(


syaza : yeke??


paji    : sumpah..!


syaza : cuba cek kat kerusi luar yang kita duduk td..
           (paji terus keluar menuju ke kerusi yang kami duduk sblm masuk kelas td )


2 minit berlalu...pintu pun terbuka.. ajun dan syaza melihat air muka paji yang agak hampa..
syaza : ade tak?


paji    : xda..hmmmm.. (paji terus mencari dalam beg walaupun dah tahu memang      xde)


syaza  : mgkin tercicir kat tempat kita makan td kot.. 


ajun    : jom lah pegi tengok.


paji     : alaaa.. kelas mcm mane??


syaza   : xpe.. jom2..


kami bertiga pun keluar kelas dengan muka yang slumber.. hehe..
(dialog diatas xsama macam asal tapi lebih kurang lah)


dalam perjalanan ke tempat makan td, walaupun perasaan sedih menyelubungi, namun kami bertiga masih sempat bergossip2.. itulah lumrah perempuan kan.. taraaa!! dah sampai pun.. baru lah paji senyum sebab memg tertinggal kat situ pun.. kelas?? xsempat dah.. kami pun meneruskan perjalanan ke mall sebab paji nak blanje COOL BLOG... hehe.. tq paji..dah habis dah pun.. memg sedap.. esok, pergi kelas okay!! 

haaa!! chocolate coolblog menjadi pilihan kami 

* happy birthday yang ke 21 zarf.. thanx 4 selendang :)

Thank you for reading :)

No comments:

Post a Comment